V ponedeljek, 27. 9. 2021, bo vsak učenec, ki je tekmoval na šolskem tekmovanju iz logike, prejel podatek o doseženem številu točk po nalogah in skupaj. Naloge z rešitvami so dosegljive na spletnem naslovu https://www.zotks.si/naloge/logika/all . Če učenec meni, da se število točk ne ujema z njegovim mnenjem glede uspešnosti, potem lahko to sporoči razredničarki ali razredniku do srede, 29. 9. 2021, razrednik pa o tem obvesti koordinatorja, ki bo reševanje tega učenca še enkrat preveril ter podal povratno informacijo o ponovnem pregledu razredničarki.

Učenci 5. razreda bodo imeli možnost preveriti svoje reševanje na terminu krožka logike v torek, 27. 9. 2021, 6. šolsko uro v kletni učilnici.

Učenci od 6. – 9. razreda pa bodo imeli možnost vpogleda in analize svojega reševanja v sredo, 29. 9. 2021, in sicer tako 6. kot 7. šolsko uro. Nekateri učenci, kandidati za udeležbo na regijskem tekmovanju (8. in 9. razred) ter na državnem tekmovanju (7. razred) bodo povabljeni h krožku, kjer bo potekal del priprav (del priprav poteka doma z reševanjem vaj iz logike).

Obvešča koordinator tekmovanja iz logike in mentor Andrej Prah.

(Skupno 81 obiskov, današnjih obiskov 1)