Skoči na glavno vsebino
Select Page

Dragi devetošolci in učenci, ki boste v naslednjem šolskem letu nadaljevali izobraževanje v srednji šoli, spoštovani starši,

MIZŠ je objavilo stanje prijav po posameznih srednjih šolah. Pomembne informacije o stanju na današnji dan si poiščite na 5., 6. in 7. strani (TUKAJ).

Pomembno je tudi obvestilo, o postopku prenosa prijav, ki bo letos potekal elektronsko. V primeru, če se bo kateri od učencev odločil za prenos prijave, bo na izbrano srednjo šolo, kjer ima prijavnico, na elektronski naslov svetovalnega delavca posredoval izjavo o prenosu prijavnice, in jih zaprosil, da ga v njegovem imenu svetovalni delavec odjavi na programu kjer ima prijavnico in jo posreduje na srednjo šolo, kamor bi želel prijavnico prenesti.

Glede morebitnih dodatnih vprašanj in pojasnil v zvezi s stanjem prijav sem vam na voljo na e-pošti: breda.knafelc@os-smihel.si od ponedeljka pa v šoli. V primeru, da se bo kdo izmed učencev odločil za prenos prijavnice, mu bomo pri izpolnjevanju obrazca/izjave za prenos svetovali in pomagali tudi v šoli. Zadnji rok za prenos prijavnice je 22. april 2021, do 14. ure.

Prijazen pozdrav.

Breda Knafelc

(Skupno 124 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST