Skoči na glavno vsebino
Select Page

NAVODILA UČENCU:

*SLOVENŠČINA:

Natančno preberi ta navodila. Prilepi kodo oziroma vpiši svojo šifro v okvirček desno zgoraj na tej strani. Preden začneš reševati naloge, previdno iztrgaj prilogo z izhodiščnimi besedili. Nato natančno preberi navodilo posamezne naloge in jo reši. Pri vsaki nalogi svoj odgovor napiši v predvideni prostor znotraj okvirja. Piši čitljivo in s pisanimi ali z malimi tiskanimi črkami, skladno s pravopisnimi pravili. Če se zmotiš, napačni odgovor prečrtaj in pravilnega napiši na novo. Na koncu svoje odgovore ponovno preveri. Želimo ti veliko uspeha.

*MATEMATIKA:

Natančno preberi ta navodila. Prilepi kodo oziroma vpiši svojo šifro v okvirček desno zgoraj na tej strani. Pri vsaki nalogi svoj odgovor napiši v predvideni prostor znotraj okvirja. Piši čitljivo. Če se zmotiš, napačni odgovor prečrtaj in pravilnega napiši na novo. Čeprav znaš marsikaj rešiti na pamet, moraš pri nalogah, ki zahtevajo reševanje, napisati postopek reševanja. Na koncu svoje odgovore ponovno preveri. Želimo ti veliko uspeha.

*ZGODOVINA:

Natančno preberi ta navodila. Prilepi kodo oziroma vpiši svojo šifro v okvirček desno zgoraj na tej strani. Pri vsaki nalogi napiši odgovore na črte v predvideni prostor znotraj okvirja, razen če je pri nalogi navedeno drugačno navodilo za reševanje. Piši čitljivo. Če se zmotiš, napačni odgovor prečrtaj in pravilnega napiši na novo. Nečitljivi zapisi in nejasni popravki se ovrednotijo z nič točkami. Če se ti zdi naloga pretežka, se ne zadržuj predolgo pri njej, temveč začni reševati naslednjo. K nerešeni nalogi se vrni pozneje. Na koncu svoje odgovore ponovno preveri. Zaupaj vase in v svoje zmožnosti. Želimo ti veliko uspeha.

SPLETNA STRAN ZA DODATNA NAVODILA: TUKAJ

Pisanje NPZ bo potekalo v skladu z navodili NIJZ glede preprečevanja širjenja bolezni COVID-19.

Romana Šarec Rojc

ravnateljica

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST