Skoči na glavno vsebino
Select Page

Odbojkarska ekipa Šmihela je v sredo, 24. 5. 2017, v Športnem parku Loka v okviru občinskega prvenstva v odbojki na mivki, katerega se je udeležilo 6 ekip, postala občinski prvak za sezono 2017/2018.

Nejc Makarovič, ki je v zadnjem trenutku dobil poziv za udeležbo na tekmovanju zaradi opravičene odsotnosti Matevža Hvale, ter udarna postava, ki jo je sestavljala trojka David Cimermančič, Jure Vidmar in Matevž Vidmar, so v štirih tekmah nanizali 4 zmage brez izgubljenega niza. Prav vsi so se zelo potrudili in prikazali zelo dobro igro.

V svoji skupini so najprej premagali ekipi iz OŠ Otočec in OŠ Grm.   V polfinalu so premagali Stopiče, v finalu pa večne rivale iz OŠ Center.

Z osvojenim prvim mestom so si tudi priigrali pravico nastopa na področnem tekmovanju, ki bo v sredo, 31. 5. 2017. Na področnem tekmovanju  se bo ekipi pridružil še Matevž Hvala.

Podrobni rezultati tekmovanja in fotografije:  http://www.as-nm.si/novica/news/1920/rezultati-obcinskega-prvenstva-v-odbojki-na-mivki-za-osnovne-sole

Mentor Andrej Prah

(Skupno 83 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST