Skoči na glavno vsebino
Select Page

Občinskega turnirja v odbojki za starejše dečke  so se na OŠ Grm v ponedeljek, 27. 11. 2017, poleg domače in šmihelske ekipe, udeležile še ekipe iz OŠ Stopiče, OŠ Center in OŠ Drska. Kljub pesimističnim napovedim, da sedmerica ekipe Šmihela ne bo videla finala, je minimalna zasedba naše šole kljub temu, da je en igralec nastopil s poškodovanim gležnjem, da je drugi igralec sploh prvič igral veliko odbojko, da je tretji igralec igral na svojem drugem uradnem turnirju v veliki odbojki, da je edini rezervni igralec nastopil z obolelo nogo, da je en član prve postave manjkal zaradi bolezni ter da nekateri zaradi rednega neizpolnjevanja dolžnosti sploh niso bili povabljeni, so preostali trije izkušeni člani ekipe, Jure Vidmar, Matevž Hvala in David Cimermančič, sicer opazno najučinkovitejši v vseh elementih odbojkarske igre, pogumno nosili večino bremena pri sprejemanju servisov, izvajanju začetnih udarcev in pri napadalnih akcijah, ter tako zelo uspešno tudi s prikazanim odnosom pripomogli, da so Jaka Radoš, Matevž Vidmar, Tim Bregar in, na prijetno presenečenje, še novinec v prvi postavi Lev Špes osvojili naslov občinskih prvakov in to brez izgubljenega niza! V finalni tekmi so bili omenjeni igralci zelo zbrani (turnir je trajal 4 ure) ter ob majhnem številu napak premagali večne rivale iz OŠ Center v dveh nizih s 25 : 19 in 25 : 20.

Podrobnejši rezultati in fotografije:

http://www.as-nm.si/Portals/0/adam/nnNews/S5oFIG9GpEyeFxPWAHKKag/Results/Odbojka%20-%20starej%C5%A1i%20u%C4%8Denci%2017-18.pdf

Z osvojitvijo naslova občinskih prvakov so si Šmihci priigrali pravico do udeležbe na področnem tekmovanju, ki bo tokrat že decembra.

Mentor: Andrej Prah

 

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST