Skoči na glavno vsebino
Select Page

Poteka tretji teden izobraževanja na daljavo na način, ki smo ga uvedli na naši šoli in verjamemo, da je dovolj jasen in pregleden. Pri delu so nam v pomoč tudi vaša mnenja, ki ste jih podali preko ankete ali v osebnih sporočilih. Ob tem smo na daljavo izvedli tudi strokovne aktive in dnevno izmenjujemo mnenja o tem, kako se naši učenci odzivajo na delo, predvsem pa v kolikšni meri se odzivajo s povratnimi informacijami učiteljem in pošiljanjem nalog.

Pri tem žal ugotavljamo, da je še precej učencev, predvsem v zadnjem triletju, ki svojih nalog ne pošiljajo učiteljem in s posameznimi še niso stopili v stik. Ker edino na ta način lahko spremljamo delo učenca in ga usmerjamo, vas prosimo, da se s svojim otrokom pogovorite in preverite, v kolikšni meri se odziva in katere naloge je poslal. Prav tako prosimo tudi vas, da se v primeru težav obrnete na razrednika. Vsaka neodzivnost otrok in vas v nas zbuja vprašanja  in pušča odprte dileme. Zato je sodelovanje med vsemi nami še kako pomembno.

V tem načinu izobraževanja smo vsi skupaj in le s skupnimi močmi bomo uspeli speljati to delo dobro, da bomo lahko v veliki meri nadomestili pouk  v učilnicah, ki ga seveda vsi pogrešamo.

 

Kolektiv OŠ Šmihel

 

(Skupno 392 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST