Select Page

Ines Božič pri mlajših deklicah, Marko Kapš pri starejših dečkih in Dan Jantolek pri mlajših dečkih so v torek popoldan, 6. decembra 2022, v jedilnici Šolskega centra Novo mesto osvojili naslove občinskih prvakov na posamičnem šahovskem tekmovanju. Za svoj dosežek so prejeli zlate medalje.

Odlične nastope je dopolnil Žan Hočevar v kategoriji starejših dečkov z osvojitvijo bronaste medalje za tretje mesto.

Uvrstitev na regijsko posamično tekmovanje si je priigral še Anže Pavlič s 7. mestom pri starejših dečkih.

Gal Goršin  je osvojil 7. mesto pri mlajših dečkih, Kyra Markovič Hvala 10. mesto pri starejših deklicah, pri starejših dečkih je Bine Erpič zasedel 12. mesto, Božidar Šiler Hudoklin 13. mesto in Tevž Muhvič 17. mesto.

Zaradi odsotnosti učencev 6. razreda, ki si nabirajo izkušnje v šoli v naravi, so na tekmovanju manjkali nekateri šahisti in šahistke, ki so minulo sezono posegli tudi po medaljah na občinskem tekmovanju. Na povabilo organizatorja pa bodo ti učenci imeli možnost sodelovanja na regijskem tekmovanju.

Prav vsem iskreno čestitamo za pripravljenost aktivnega zastopanja šole, športni pristop, izkazano šahovsko vedenje, prikazano vztrajnost pri vsaki odigrani partiji skozi ves turnir ter za dosežene uspehe.

Fotografije in podrobni rezultati so dosegljivi na povezavi: https://sport.znm.si/home/document/docid/19915?back=/sport-mladih/tekmovanja-os/rezultati

 

Poročilo pripravil:

Andrej Prah, mentor

(Skupno 63 obiskov, današnjih obiskov 1)
Pomoč osebam s posebnimi potrebami