V sredo, 12. 1. 2022, so se starejši dečki OŠ Šmihel udeležili občinskega tekmovanja v odbojki. Tekmovanje, ki je trajalo dobre tri ure, je potekalo v obeh telovadnicah OŠ Grm.

Zadani cilj, osvojiti pokal za 3. mesto, je nosilna postava ekipe v sestavi Maj Resnik, Tim Šetina, Jaka Kapš, Erazem Kovač, Gašper Kovač in Vuk Aristovul Zmijanjac presegla najprej z zmago v polfinalu proti domači ekipi OŠ Grm v dveh nizih, nato pa v razburljivem velikem finalu proti favoriziranim vrstnikom iz OŠ Otočec z najtesnejšim možnim izidom zadnjega, odločilnega tretjega niza potem, ko so Šmihci preko začetnega udarca najučinkovitejšega odbojkarja Tima Šetine izkoristili svojo četrto meč žogo za zmago z 18 :16.

K ekipnemu uspehu so pripomogli še Tjaž Butala, Jakob Cvelbar, Enej Rangus, Žiga Resnik, Blaž Brkić in Blaž Vidmar.

Dečki so tako izpolnili kriterij uvrstitve na področno tekmovanje, kamor se je v tej športni panogi uvrstila samo prvouvrščena ekipa.

Rezultati: https://sport.znm.si/Portals/s/adam/nnDoc/s8kNYyCi50Wv7tQ6T1wFxA/Results/Odbojka%20-%20starej%C5%A1i%20u%C4%8Denci%202021-22.pdf

Fotografije: https://sport.znm.si/home/document/docid/18475?back=/sport-mladih/tekmovanja-os/obcinska-tekmovanja/odbojka

Dečkom čestitamo za prikazano zavzetost, borbenost, ekipno delovanje, upoštevanje navodil in rezultatsko uspešnost.

Pripravil mentor:   Andrej Prah

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)