Skoči na glavno vsebino
Select Page

erasmus

Naša šola je bila v letošnjem šolskem letu izmed številnih prijavljenih šol izbrana kot partnerska organizacija v programu Erasmus+, programu evropskega sodelovanja na področju izobraževanja, usposabljanja mladih in športa. Sodelujoče šole, ki jih koordinira Bolgarija, so poleg Slovenije še Latvija, Slovaška, Portugalska, Češka in Poljska.

Triletni projekt je usmerjen v razvoj uspešne komunikacije z namenom, da skupaj najdemo čim več uspešnih, inovativnih načinov komunikacije v šolskem okolju. V tem šolskem letu je naslov teme Moja družina in jaz. V že načrtovane dejavnosti bomo vključevali cilje teme projekta, ki pa smo jih nadgradili s posameznimi akcijami, v katere se bomo vključili vsi udeleženci vzgojno-izobraževalnega procesa – učenci, starši in delavci šole.

V naslednjih dveh letih bosta temi Moj prijatelj in jaz in Svet okrog nas.

Prepričani smo, da bomo z dejavnostmi projekta in z bogatim mednarodnim sodelovanjem, z izmenjavo mnenj in gradiv izboljšali komunikacijo vseh nas in tako osebno kot organizacijsko skupaj rasli in izboljšali uspešnost našega življenja in dela, zato vas vabimo, da se vsi aktivno vključujemo v dejavnosti projekta.

 

Tim projekta Erasmus+

(Skupno 98 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST