Skoči na glavno vsebino
Select Page

Na turnirju šestih ekip občinskega prvenstva v mali odbojki za dečke, ki je potekal v četrtek, 5. 3. 2020, v veliki telovadnici OŠ Grm, so mlajši dečki OŠ Šmihel, ki so jo sestavljali člani »udarne četvorke« (kapetan Enej Fink, Maj Resnik, Zmijanjac Vuk – Aristovul in Primož Klobučar) ter člani »druge četvorke« (Blaž Brkić, Jaka Kapš, Jakob Cvelbar, Gašper Kovač in Anže Fabijan), postali  občinski viceprvaki!

Fotografije: https://sport.znm.si/home/document/docid/15608?back=/

Uspeh je toliko večji, saj je ekipa nastopila s skoraj minimalnim številom igralcev, ki je še dovoljeno. Prisotni igralci so zelo uspešno zapolnili vrzel zaradi petih odsotnih igralcev, ki so opravičeno izostali zaradi bolezni ali zaradi nastopa na področnem tekmovanju v veleslalomu v Kranjski Gori.

Prisotni dečki so prav vsi pokazali največ, kar v tem trenutku znajo in zmorejo, zato vsem veljajo iskrene čestitke za uspeh in izjemno zgledno športno obnašanje!

»Šmihci« so v svoji skupini ugnali vrstnike iz OŠ Brusnice in domačo vrsto OŠ Grm. V polfinalu so premagali še ekipo OŠ Center, v finalu pa so morali priznati premoč dečkom iz OŠ Drska, ki so na turnirju pokazali tudi najkvalitetnejšo odbojko.

Končni vrstni red: 1. OŠ Drska, 2. OŠ Šmihel, 3. OŠ Grm, 4. OŠ Center, 5.-6. OŠ Stopiče in OŠ Brusnice.

Podrobni rezultati:  https://sport.znm.si/Portals/s/adam/nnDoc/hcEO01dgc02EGK_arYuSvQ/Results/Mala%20odbojka%20-%20Ob%C4%8Dinsko%20mlaj%C5%A1i%20u%C4%8Denci%2019-20.pdf

Pripravil mentor:   Andrej Prah

(Skupno 191 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST