Skoči na glavno vsebino
Select Page

V torek, 12. 3. 2019, je v novi atletski dvorani velodroma v Češči vasi potekalo dvoransko tekmovanje v atletiki. Nastopile so kar tri starostne kategorije.

Najprej so nastopali najmlajši učenci, ki so se pomerili v štirih disciplinah: skok v daljino, skok v višino, tek na 50 m in tek na 300 m. Sodelovalo je 25 učence naše šole. Medalj so se veselili naslednji učenci: Jakob Cvelbar – 1. mesto v skoku v daljino, Enej Rangus – 3. mesto v skoku v daljino.

Kategorija mlajših učencev in učenk je bila najštevilčnejša iz naše šole, sodelovalo je 35 učencev. Bili so tudi zelo uspešni in dosegali nekaj dobrih rezultatov. Medalje so dobili: Nia Mešić – 2. mesto, tek 60 m; Ajda Počrvina – 1. mesto, tek 600 m; Ajda Pečnik – 1. mesto skok v višino, Erika Bojanec – 2. mesto  met medicinke; Neja Selak – 3. mesto met medicinke; Štafeta deklice – 3. mesto (Lara Šetina, Ajda Počrvina., Ajda Pečnik., Nia Mešić); Jakob Klobučar – 2. mesto met medicinke.

V kategoriji starejših učencev in učenk je sodelovalo 26 učencev naše šole, dosegli so tudi nekaj vidnejših dosežkov. Medalj sta se veselili dve učenki: Taja Dragišić – 2. mesto 60 m; Nina Butala – 3. mesto 300 m.

Bilo je še nekaj dobrih uvrstitev blizu stopničk, vsi pa so se potrudili. Pohvalila bi vse učence za pristop k tekmovanju in dober športen odnos. Čestitke dobitnikom medalj.

Rezultate si lahko pogledate na športnem zavihku naše spletne strani ali na tej povezavi:

https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=rm#inbox/FMfcgxwBWBBJVWKFDJMhLGggTNjPStDt?projector=1&messagePartId=0.1

Pripravila: Damjana Burgar

(Skupno 325 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST