Skoči na glavno vsebino
Select Page

Danes, 23. 10. 2015, je Komisija 30 . državnega tekmovanja za logiko objavila uradne rezultate dosežkov tistih učencev, ki so osvojili bronasta, srebrna in zlata priznanja  na spletni strani  https://www.zotks.si/logika/rezultati .

Najvidnejši rezultat je med približno 2500 tekmovalci dosegla učenka 9. razreda Pija Kapš, ki je dosegla 13. mesto v državi in tako zanesljivo osvojila zlato priznanje. 

Njen sošolec Lovro Žnidaršič je bil samo dve točki za pragom dobitnikov zlatih priznanj tako, da je osvojil zanesljivo srebrno priznanje.

Lep uspeh ekipe šestih učencev naše šole, ki so se 17. 10. 2015 udeležili državnega tekmovanja, je dopolnil z osvojitvijo srebrnega priznanja Pijin brat Miha Kapš iz 7. razreda. Njegovi sošolki, Iva Baša in Iza Maksl, sta bili le za 3 oziroma za 2 točki pod pragom učencev, ki so prejeli srebrna priznanja.

Vsem našim učencem, ki so sodelovali na državnem tekmovanj iz logike, čestitamo za vloženo delo, še posebej pa veljajo čestitke dobitnikom najvišjih priznanj.

Mentor Andrej Prah

(Skupno 158 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST