Skoči na glavno vsebino
Select Page

Danes, 11. 12. 2015, se je na OŠ Šmihel, Podružnici Birčna vas zgodil izjemno prijeten dogodek. Šolo je v okviru projekta “20 za 20” obiskal glasbenik – bobnar skupin Elvis Jackson in Black Diamond – Marko Soršak – Soki s svojo ekipo.

Učenci so gostom pripravili krajši glasbeno-dramski program, s katerim so prikazali svoja močna področja, Marko Soršak Soki pa jim je predstavil glasbila in ozvočenje. Z Markom so učenci glasbila preizkusili, skupaj z njim so zapeli in zaigrali. Vse je presenetil in navdušil, ko je povedal, da vse prikazano predaja šoli v trajno last. Naša šola je z njegovo pomočjo postala bogatejša za lep komplet glasbil. Dobili smo akustično električno kitaro, mali boben, cajon in ozvočenje. Učenci in učitelji smo bili novih glasbil in ozvočenja zelo veseli.

Za vse dobljene instrumente smo izredno hvaležni vsem donatorjem, ki so v okviru projekta “20 za 20” pomagali pri nabavi glasbil. Glasbila bodo obogatila pouk ter prireditve, ki jih v šoli in krajevnih skupnostih učenci in učitelji pogosto soustvarjamo.

Marko Soršak – Soki in vsi ostali: HVALA!

učiteljice Podružnice Birčna vas

 

(Skupno 627 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST