Skoči na glavno vsebino
Select Page

V naboru prireditev ob tednu otroka so v Taboru Mojca v Dolenjskih Toplicah organizirali tradicionalne Igre brez meja, ki so v sredo, 4. 10. 2017, potekale že sedemnajstič. Udeležilo se nas je 16 šol, iz vsake po 6 predstavnikov 6. razreda in po 1 predstavnik 9. razreda.

OŠ Šmihel so predstavljali Maj Fink in Lara Šetina iz 6. a, Gašper Vidmar in Naja Rangus iz 6. b ter Lovro Bogataj in Neja Selak iz 6. c. Učenka Laura Ljubi iz 9. a pa je spremljala skupino in pomagala pri izpeljavi dejavnosti. Tekmovanje je potekalo na 16 poligonih, kjer so se otroci pomerili v 28 nalogah. Skakali so v daljino, streljali z lokom, vrteli kolo sreče, se preizkusili v mini golfu in na kolesarskem poligonu, pokazali spretnosti iznajdljivosti in dobrega spomina ter znanje iz najrazličnejših področjih. Najpomembnejši cilji Iger pa so zagotovo bili sodelovanje članov ekip, druženje in gibanje v naravi.

Skupina OŠ Šmihel je sicer dosegla 15. mesto, a so prav vsi člani ekipe pokazali športni duh, sodelovanje in razumevanje ter brezmejno dobro voljo.

Vesna Kastelic

 

(Skupno 427 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST