Skoči na glavno vsebino
Select Page

Področno tekmovanje v odbojki na mivki za učence in učenke  je potekalo v torek, 4. 6. 2019, v Športnem parku loka v Novem mestu. Tekmovanja so se tokrat udeležile le tri ekipe. Vsaka ekipa, OŠ Žužemberk, OŠ Center in OŠ Šmihel,  so dosegle po eno zmago. Vrstni red je zato krojil količnik med dobljenimi in izgubljenimi nizi. Področni prvaki so postali tradicionalno dečki iz OŠ Žužemberk kljub nenadejanemu porazu proti razigranim vrstnikom iz OŠ Center. Minimalna zmaga “Šmihcev” nad OŠ Center (7 : 15, 16 : 14, 16 : 14), kjer je svojo priložnost za dokazovanje zelo dobro izkoristil Mark, pa ni bila dovolj za napredovanje na polfinalno tekmovanje, saj udarna trojka trojka Jaka, Lev in Nejc proti Žužemberčanom v predhodni tekmi ni našla načina za osvojitev potrebnega niza.

Marku Mlakarju, Levu Špesu, Jaki Radošu in Nejcu Makaroviču čestitamo za prikazano igro in tretje mesto na področnem tekmovanju v odbojki na mivki.

Podrobni rezultati: https://sport.znm.si/Portals/s/adam/nnDoc/7jsAequcSU-crJnIFBFUnQ/Results/Odbojka%20na%20mivki%20-%20u%C4%8Denci%2019-20.pdf

Galerija fotografij: https://sport.znm.si/home/document/docid/13376?back=/

 

(Skupno 143 obiskov, današnjih obiskov 1)
DOSTOPNOST